Videodaten, het nieuwe daten?


Relaties / maandag, februari 8th, 2021

Onze zoektocht naar date mogelijkheden, waar alle deuren letterlijk sloten, is nog altijd niet gestopt!! 42 Corona proof dates verder en gestuit op het nieuwe daten! Die vondst willen we jullie natuurlijk niet onthouden! In deze blog lees je alles wat je erover wil weten!

Bye bye eeuwenlang swipen, hello my blind date!

DrankjeDoen is het eerste video-datingplatform van Nederland. Het nieuwste dating concept in ons land! Voorbij met dat swipen en jezelf op een eerste date bedrogen voelen als de persoon niet op de foto’s lijkt…. De eerste indruk, van een minuutje, wordt via video gemaakt. Het nieuwe blind daten dus!!

3 miljoen mensen op zoek naar liefde

Vorig jaar konden we lezen dat Nederland ongeveer 3 miljoen singles telt en dat dit cijfer de komende 20 jaar zou oplopen tot 3,7 miljoen. Dat zijn er een hoop! Bijna allen naarstig op zoek naar liefde..

Bewegende beelden liegen niet

Het zijn barre tijden. Een partner vinden is niet easy en in Corona tijdperk bijna onmogelijk. Online iemand ontmoeten valt niet mee. Een gesprek kan vlot lopen, maar de eerste indruk wordt toch pas gemaakt als je iemand écht ziet. Dat vind ik zo top aan DrankjeDoen. Geen ellenlange gesprekken en tijdsverspilling, maar hoppakeee meteen ‘het moment van de waarheid’. Je wil horen hoe iemand praat en zien hoe hij/zij beweegt en lacht. Je kan nog zo knap zijn op de foto, maar bewegende beelden liegen niet!

Zondagavond, datenight!

Iedere zondagavond is er een gratis videospeeddate event waarbij je achter elkaar 10 tot 15 videodates hebt met leuke singles uit jouw omgeving! Zo nieuwsgierig als we zijn hebben we dit gisteren met wat jongens en meiden uitgeprobeerd!

Hoe het werkt…

 1. De Videodate
  De videodates duren 1 minuut en je krijgt een optie om te verlengen met 3 minuten.
  Tijdens onze dates ging het vooral over hoe ons weekend was en wat we allemaal wél nog konden doen. De sneeuw was uiteraard een hot item! Waar we over spraken maakte niet zo veel uit merkten we. Het ging erom dat je ziet hoe iemand eruit ziet, dat je iemand hoort praten, diegene ziet bewegen en dat je ziet hoe iemand reageert. Non-verbaal werd er veel gezegd! 

 2. Yay or Nay?
  Na de videodate krijg je de vraag: DrankjeDoen? Je kan dan JA / NEE / MISSCHIEN invullen. JA is een match als de ander ook JA zegt. NEE is nooit meer tegenkomen op DrankjeDoen, MISSCHIEN is nu geen match maar kom je misschien in een volgende event nog tegen…
   
 3. Check je match en start talking!
  Als het event voorbij is kun je snel kijken of je leuke matches hebt en je kunt dan tekstberichten sturen naar elkaar.
 4. Klikt het? Dan ga je lekker daten!
  Is er dan nog steeds een klik dan kun je telefoonnummers uitwisselen of afspreken om een drankje te doen. Of ja… In deze tijd misschien eerder een wandeling in het park! Of die hot and happening stadswandeling… Offff 1 van de vele andere opties uit de lijst met Coronaproof dates!

Special events

Naast de gratis zondag events worden er ook special events aangeboden voor bijvoorbeeld hoger opgeleiden of voor een specifiek thema zoals Valentijnsdag!!

14 februari om 20:00 uur vindt het grote online videospeeddate event plaats!

WIJ ZITTEN ER ALVAST KLAAR VOOR!!

Misschien spreken we elkaar daar! DrankjeDoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *