Over mij

Me-Millennial

Vroeg in de 90’s op de wereld gezet. Een echte millenial dus! Millennials zijn mensen zoals jij en ik die geboren zijn tussen grofweg 1980 en 2000. We delen herinneringen aan Telekids, MSN Messenger, Pokémon en Flippo’s.

Geboren ben ik in een warm nest in een dorpje in Noord-Brabant. Zonder mobiele telefoon, internet en iPad én uitgegroeid tot de beste versie van mezelf. Althans dat probeer ik…

Ik ben die opgewekte, sociale en altijd vrolijke meid. Ik studeerde twee keer af. De eerste keer als Sociaal Pedaogisch Hulpverlener en de tweede keer als Docent Pedagogiek.
Ik heb een hectische maar toffe baan, volg een cursus hier en daar, ben actief bij verenigingen en werk ook nog thuis als wimper- en nagelstylist. De sportschool zie ik regelmatig om die fitgirl te zijn, om die jonge vrouw te zijn die ook nog meetelt. De winkels in om de nieuwste trends te shoppen en mee te kunnen met de mode. Ik wandel en schrijf graag om mijn drukke koppie leeg te maken. Ik heb een heel rijk sociaal leven, ga zo veel mogelijk festivals af en maak mooie reizen. Mijn grootste droom, die ik nu concreet maak, is om voor onbepaalde tijd de wereld te verkennen!

Ik heb een koopappartementje op loopafstand van het gezellige, bruisende en bourgondische stadscentrum van Den Bosch. Hier woon ik alleen en dat bevalt heel erg goed!
Een deel van mijn vriendinnen is net als ik vrijgezel, maar het gros woont samen met hun vriend of man in dorpjes. Een deel gaat trouwen, heeft of krijgt zelfs kinderen.
Het verschil in deze levensfase is huge!

Ik schrijf al zo lang ik kan schrijven. Dagboeken vol, hele verhalen, liedjes, maar ook gedichten. Dit doe ik omdat het voor mij heerlijk is om die oorlog aan gedachten en gevoelens in vrede uiteen te zetten. Op mijn telefoon staat dan ook een massa aan content voor deze informatieve en persoonlijke blog. Ik heb besloten dat dit de tijd is voor mij om het in het kader van ‘sharing is caring’ met jullie te delen.

Ik neem jullie mee in ALLES wat ik tegenkom. Alles wat je wel, maar ook niet altijd ziet en hoort van zo’n ‘doorsnee’ millenial.

Liefs,